Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Wij hebben veel bijzondere BBQ-specialiteiten in ons assortiment, maar uiteraard u ook bij ons terecht voor het standaard assortiment.
Entrecote | 100 gr. | € 3,95 |
Hamburger | per stuk | € 1,65 |
Black angus burger | per stuk | € 2,95 |
Biefstukspies | 100 gr. | € 3,19 |
Bavette brochette | 100 gr. | € 2,89 |
Côte de boeuf brochette | 100 gr. | € 3,49 |
Haas op stok | 100 gr. | € 2,79 |
Filetlapje | 100 gr. | € 2,05 |
Spareribs | 100 gr. | € 1,89 |
BBQ worst | 100 gr. | € 1,89 |
Chip chipolata | 100 gr. | € 1,95 |
Kipsaté | 100 gr. | € 2,19 |
Kip op stok | 100 gr. | € 2,29 |
Ribeye | 100 gr. | € 5,19 |
Entrecote | 100 gr. | € 3,59 |
Picanha | 100 gr. | € 3,25 |
Côte de boeuf | 100 gr. | € 3,59 |
Spareribs | 100 gr. | € 1,89 |
Varkensrack | 100 gr. | € 2,15 |
Bent u bekend met onze BBQ-workshops voor zowel beginnende als gevorderde BBQ liefhebbers?
Ook dit jaar verzorgen wij weer diverse BBQ-workshops waar u zich voor kunt inschrijven.
Onder leiding van Grillmaster Michel maakt u kennis met het echte barbecueën. Alle gerechten die u maakt worden bereid op de keramische BBQ’s! Meer weten? Informeer bij ons in de winkel en volg ons op Facebook.
Aan de bovenkant van de appel een ‘hoedje’ afsnijden en de kern van de appel uitboren. Deze vullen met amandelspijs en kaneel. De appel in een aluminium schaaltje zetten, waarin een klein laagje appelsap is aangebracht. Tot slot het ‘hoedje terug plaatsen. Zet de appel met aluminiumschaaltje op de barbecue en laat de appel zachtjes warm en zachter worden. Heerlijk in combinatie met warme vanillesaus of bolletjes kaneelijs. Eet smakelijk!!