Michel en Miriam Schöningh, Keurslager

Lekker barbecueën begint bij Keurslager Miriam en Michel Schöningh

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Wij hebben veel bijzondere BBQ-specialiteiten in ons assortiment, maar uiteraard u ook bij ons terecht voor het standaard assortiment.

Rund

  • Diamanthaas
  • Carpacciospies
  • Biefstukspies
  • Black angus ribeye
  • Entrecote
  • Staartstuk
  • Cote du boeuf
  • Rundersaté

Kalf

  • Ribeye
  • Vitello burger
  • Panchetta
  • Oester
  • Kalfsrack
  • Kalfsspies

Varken

  • Varkenshaassaté
  • Procureursteak
  • Filetlapje naturel of gemarineerd
  • Ribroast (stuk rib met schoongemaakte ribben met verse kruiden)
  • Ribeye

Lekkere suggestie als toetje bij de barbecue:

Aan de bovenkant van de appel een ‘hoedje’ afsnijden en de kern van de appel uitboren. Deze vullen met amandelspijs en kaneel. De appel in een aluminium schaaltje zetten, waarin een klein laagje appelsap is aangebracht. Tot slot het ‘hoedje terug plaatsen. Zet de appel met aluminiumschaaltje op de barbecue en laat de appel zachtjes warm en zachter worden. Heerlijk in combinatie met warme vanillesaus of bolletjes kaneelijs. Eet smakelijk!!

KIP

  • Kipsaté (filet)
  • Kipsaté (dijvlees)
  • Kip op stok
  • Kipfilet gemarineerd

LAM

  • Lamsrack
  • Lamshaasjes
  • Lamskoteletten
  • 4 op een rij (lamsbout met verse kruiden)

Michel en Miriam Schöningh, Keurslager

Gruttoplein 12
1113HM Diemen
0206003521
0206003521

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten